despre noi

Despre noi


xData.ro reprezinta platforma on-line al carei opreator este SMARTLET STORE SRL, cu sediul in RO-500204 Brasov, Str. Dobrogea Nr.26, RO35942982 | J-08/842/2016.

Magazinul este prezent in mediul on-line inca din anul 1997.

Aici vizitatorii nostri pot obtine toate informatiile necesare despre produsele comercializate, precum si platfoma e-shop, unde poti comanda si plati on-line produsele importate si distribuite, economisind astfel bani si timp, beneficiind de informare si suport tehnic cu maxima promptitudine, livrare normala sau expres, servicii pre si post garantie.

xData.ro nu este un magazin on-line clasic cu zeci de mii de articole, si nici nu ne propunem acest lucru. Produsele prezentate aici au caracter exclusivist, sunt importate si distribuite direct de catre noi, pentru ca tu sa poti beneficia permanent cele mai bune preturi si servicii pre si post vanzare.

Brand-urile importate aduc noutate prin calitatea si ergonomia acestora, precum si prin faptul ca sunt extrem de usor de purtat sau folosit. La acestea se adauga lansarea permanenta pe piata a noi modele si produse, pentru a preintampina schimbarile de preferinte sau trend.

Aceste atribute sunt o parte esentiala a satisfacerii cumparatorilor nostri, care reprezinta scopul final al activitatii companiei.


Viziteaza magazinul pe compara-pret.ro Electronice