informatii

Garantia produselor


 

  • Serviciul de depanare in garantie/ post garantie este asigurat la sediul xData.ro prezentat in pagina de contact, prin repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii actualizate a produsului defect. Ambalarea, costurile si riscurile de transport pentru produsele expediate catre service sunt exclusiv in sarcina cumparatorului.
  • Atentie! Verificati informatiile despre modalitatea de asigurare a serviciilor in garantie si post garantie inainte de a expedia un produs pentru verificare/ depanare/ inlocuire.


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

  • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie in original. Daca seria produsului este ilizibila sau lipseste, este obligatorie prezentarea produsului in ambalajul original. In cazul predarii produselor neinsotite de catre unul dintre aceste elemente sau documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona reclamatia, caz in care produsul va fi insotit de o fisa service cu explicatiile si motivul refuzului.
  • Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: socuri, zgaraieturi, lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de firmware, sotware, BIOS etc., precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.


Exceptii:

  • Produsele software, consumabilele (casti, adaptoare, cabluri, baterii, etc) nu fac obiectul garantiei.
  • xData.ro nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date si informatii indirecte, cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada care echipamentul se afla la sediul firmei noastre. Inainte de a expedia un produs aflat in perioada de garantie, pentru depanare, apelati la serviciul de suport telefonic sau on-line al xData.ro.


telefon:    0729-202000
e-mail:     xdata@xdata.ro
YM:          xdataro
Skype::    xdataro

Viziteaza magazinul pe compara-pret.ro Electronice