informatii

Livrare


 

 • In principiu livram oriunde, oricat cu oricine .... Dar, trebuie sa fim cat mai eficienti! Asa ca, am facut o selectie pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai sigure si ieftine servicii de curierat.

 

Livrarea comenzilor

 • Livrare in orice localitate a tarii - contra cost prin curier rapid sau Posta Romana, costul expeditiei fiind afisat pe site inainte de finalizarea comenzii.
  Raspunderea pe perioada transportului prin curieri cade exclusiv in sarcina cumparatorului, xData.ro nu isi asuma nici un fel de risc referitor la pierderea sau deteriorare bunurilor pe perioada transportului.
 • Livrare in Brasov - comenzile de pe raza orasului Brasov care depasesc 500 Lei (inclusiv TVA) se livreaza gratuit de catre xData.
 • Livrare in Brasov - comenzile de pe raza orasului Brasov care nu depasesc valoarea de 500 Lei (inclusiv TVA), se livreaza contra cost (10 lei inclusiv TVA) de catre xData.ro.

 

Curieri si timp de tranzit

 • Posta Romana - livrare normala, cu predare la oficiul postal de care apartineti, 3-5 zile tranzit de la confirmarea comenzii.
 • Curier rapid - livrare expres prin curier agreat de xData, la adresa indicata in comanda sau la sediul firmei de curierat din orasul tau, 24 ore(maxim 48) tranzit de la confirmarea comenzii.
 • Curier rapid - livrare expres prin orice curier agreat sau solicitat de tine, situatie in care pretul si durata de tranzit nu pot fi comunicate. Curier xData - livrare in ziua si la ora solicitata, in Brasov.

 

Informatii despre livrare

 • De la predare si pana cand intri in posesia comenzii, iti stam la dispozitie cu toate informatiile de care dispunem. Vei primi prin e-mail sau SMS AWB-ul (numarul si seria documentului de expeditie). Odata ce ai primit AWB-ul, comanda ta a fost predata firmei de curierat. De acum poti verifica in orice moment, pe pagina de web sau la numarele de telefon ale firmei de curierat, stadiul livrarii comenzii tale.

 

Important

 • Firmele de curierat rapid sau Posta RO pot avea probleme logistice, organizatorice, climatice, etc..., si uneori termenele de livrare anuntate de noi nu sunt absolut sigure si pot fi modificate fara instiintare prealabila. Orice termen de livrare sau promisiune oferita direct de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid sunt relative si trebuie considerate ca atare, xData.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni.

 

Viziteaza magazinul pe compara-pret.ro Electronice